Фирмени мероприятия

  
Деловия туризъм и поощрителните пътувания, конгресите и конференциите, изложенията и борсите, играят все по-голяма роля в икономиката на големите градове. Имайки предвид тенденциите в увеличаването на този тип пътувания, нашата компания съдейства в организацията на подобни мероприятия. Без значение дали събитието, което искате да проведете ще бъде в България или чужбина, ние бихме могли да Ви предложим всички необходими резервации и цялостна организация.
 
Нашите услуги включват:
·  Хотелски резервации в цял свят
·  Самолетни и автобусни билети до всички желани точки по света
·  Трансфери съпроводени от лицензирани екскурзоводи в съответната държава, предлагащи стандартно и VIP обслужване
·  Коли под наем
·  Визови услуги
·  Екскурзионна и културна програма
 
Бизнес преговори и бизнес срещи:
  ·  Подбор на помещение за преговори и срещи
  ·  Оборудване на помещението със специални технически средства
  ·  Организация на кафе-паузи, бизнес-обеди, коктейли и приеми
 
Изложения:
  ·  Информационно обслужване
  ·  Подготовка на туристически пакети за конкретното изложение
 
Конгреси, конференции, семинари и презентации:
  ·  Избор на страна за провеждане на мероприятието, препоръки и предложения относно типове настаняване, Организация на храненето, културна програма и т.н.
  ·  Подготовка на туристически пакет за съответната държава
  ·  Пзбор и подготовка на залите за конферентните мероприятия
 
Инсентив – мотивационни пътувания:
Инсентив – туровете са един от най-ефективните начини да изразите своята благодарност на Вашите клиенти, служители и партньори за успешната съвместна работа. Те са прекрасна възможност да сплотите и мотивирате Вашия колектив и да укрепите неговия екипен дух.

Нашите служители ще подготвят цялата необходима документация, която се изисква при организацията на такова събитие. Представител на агенцията ни ще Ви придружава по време на пътуването, с цел да осигури безпроблемно протичане на мероприятието. Компетентността и опита на мениджърите от отдела “Корпоративни и Делови пътувания”, гарантират качествено и оперативно изпълнение на всякакви видове заявки. Както и при всяко друго пътуване, така и тук всичко започва с офертата. Обърнете се към нас на нашите телефони и електронни адреси и ние ще Ви изготвим безплатно най-доброто предложение.

Организация или посещение на спортни събития:
Касиа Тур организира пълно управление на Вашите спорни мероприятия – определяне на бюджетна рамка, ефективен избор на най-подходящо място за провеждането, логистична подкрепа, пълна поддръжка по време на събитието. От самото начало до края на мероприятието ще се заемем с изпълнението – организиране на пътуванията на отборите, изхранване, пресконференции и медийно партньорство, събития по откриването, продажба на билети.
 
С Касиа Тур имате възможност и да посетите различни спортни събития, като състезанията на Формула 1, футболни мачове, европейски и световни турнири, квалификации, както и други спортни срещи.
 
Ние можем да организираме пътуването, настаняването и посещението Ви, като предложим:
·  Билети за спортното събитие
·  Транспорт - самолет, автобус, влак, трансфери
·  Хотелско настаняване
·  Допълнителни екскурзии на място
 
Предлагаме организация за посещение на спортни събития за индивидуални туристи и групи.